Gemeente Kampen

Een aantal nieuwe armaturen voor de gemeente Kampen

“Lebaa heeft voor de gemeente Kampen een aantal nieuwe armaturen geleverd en een aantal bestaande armaturen voorzien van ledmodules, langs de Europa-Allee bij ons Stadhuis. Ik kende Lebaa destijds overigens nog niet lang maar had positieve verhalen gehoord van collega-gemeentes en tussenpersonen en besloten de samenwerking te zoeken.

Over beide projecten van Lebaa in onze gemeente ben ik zeer tevreden. De nieuwe armaturen voldoen aan de technische specificaties. Dat heb ik zelf nog nagemeten. Ook had ik zo mijn eigen wensen over lichtkleur en lichtintensiteit en Lebaa kon dat verzorgen.

Goed advies

Bij het project met de ledmodules vond ik het heel plezierig dat Bagdes Eksen van Lebaa goed heeft meegedacht, ook in de uitvoering. Uiteindelijk hebben we op advies van Bagdes een aantal lichtpunten kunnen laten vervallen. Terwijl hij daar geen zakelijk belang bij heeft, integendeel.

Dat typeert Lebaa en Bagdes. Meedenken, goede producten en vooral ook korte lijnen. Daar houd ik van. Ik wil niet lang wachten op een antwoord of een advies. Ik zie onze twee projecten met Lebaa als het begin van een vruchtbare samenwerking.“

Robert Zwanepol

Beheerder openbare verlichting

Gemeente Kampen

2017

Gemeente Kampen

Kampen

    Waarom Lebaa-Lighting?

  • We leveren hoogwaardige LED-armaturen 10 jaar omruilgarantie
  • Levering aan overheden en bedrijven Betrouwbare en ervaren partner
  • Assemblage in huis Controle op kwaliteit
Neem contact met ons op

Vragen over dit project?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op