Gemeente Staphorst

Nieuwe armaturen gemeente Staphorst

“De gemeente Staphorst zocht armaturen voor het vervangen van SOX naar led. Dat heeft Lebaa Lighting uitstekend opgelost en dat project is voortreffelijk verlopen.

Lebaa was voor ons een betrekkelijk nieuw bedrijf. We hebben daarom eerst goed naar de producten gekeken, samen met een aantal monteurs van de buitendienst. Want wij kunnen het wel mooi vinden maar de monteurs moeten er uiteindelijk mee werken. Staphorst heeft een vergelijk gedaan van verschillende leveranciers en de armaturen van Lebaa kwamen daar heel goed uit naar voren. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed en daar letten wij in Staphorst zeker op.

Goede service en oplossingsgericht

En dan het aspect van service. Bagdes Eksen kent het hele proces van productie, installatie tot aan het onderhoud. Dat is een groot voordeel want hij weet absoluut waar hij het over heeft. Als het nodig is dan denkt hij mee en komt met oplossingen. Dat geeft ons vertrouwen.

Wij denken dat wij aan Badges Eksen een leverancier hebben met goede producten, met een goede prijs-kwaliteit verhouding en met een uitstekende service.”

Jan Speulman / Theo van der Plaats

Beheerders openbare verlichting

Gemeente Staphorst

2017

Gemeente Staphorst

staphorst

    Waarom Lebaa-Lighting?

  • We leveren hoogwaardige LED-armaturen 10 jaar omruilgarantie
  • Levering aan overheden en bedrijven Betrouwbare en ervaren partner
  • Assemblage in huis Controle op kwaliteit
Neem contact met ons op

Vragen over dit project?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op