Gemeente Tubbergen en Dinkelland

Noaberkracht is de werkmaatschappij van de gemeenten Tubbergen en Dinkelland.

Lebaa-Lighting heeft voor Noaberkracht zowel bestaande armaturen omgebouwd als nieuwe armaturen geleverd. De beheerder is daar enthousiast over: “goede producten die doen wat ze moeten doen en we hebben geen storing of uitval”.

Noaberkracht is volop bezig met een grootschalig vervangingsplan en ook hier wordt hergebruik en circulariteit serieus genomen. “Vaak zijn armaturen nog goed en die kunnen we een tweede leven geven met een ledmodule. Dat is vooral het geval bij armaturen met glas en metaal. Die armaturen kunnen nog best een hele tijd mee. Ook de eerste generaties ledarmaturen vinden wij interessant om te overwegen voor een nieuwe ledmodule en daarvoor is Lebaa dan weer een goede optie.”

Goede producten en uitstekende service

Ook over de service van Lebaa is Noaberkracht positief. “Lebaa levert goede producten en biedt ook een uitstekende service. Bagdes Eksen denkt mee. Zo hebben we laatst een armatuur moeten aanpassen vanwege klachten van bewoners over de uitstraling van het licht. We hebben contact opgenomen met Bagdes van Lebaa en het is in een paar dagen opgelost. Dat is bijzonder, dat mag genoemd worden. De bewoners hebben nu het aangepaste armatuur met een andere lichtverdeling in de straat en zij zijn tevreden over het resultaat. Daar doen we het voor.”

Noaberkracht.

Gemeenten Tubbergen en Dinkelland.

Beheerder openbare verlichting.

Gemeente Tubbergen en Dinkelland

tubbergen dinkelland

    Waarom Lebaa-Lighting?

  • We leveren hoogwaardige LED-armaturen 10 jaar omruilgarantie
  • Levering aan overheden en bedrijven Betrouwbare en ervaren partner
  • Assemblage in huis Controle op kwaliteit
Neem contact met ons op

Vragen over dit project?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op