Provincie Overijssel

650 armaturen voor diverse locaties

De provincie Overijssel heeft ongeveer 650 Lebaa-armaturen gebruikt om bestaande palen te upgraden. Onder hen zijn veel Philips SGS-armaturen omgebouwd naar onze LED-units. Voor Luchthaven Twente is gekozen voor een amberkleurige LED-lichtbron, die ideaal is voor vleermuisvriendelijke verlichting.

As we work to create light for others, we naturally light our own way

“Lebaa Lighting heeft goede producten tegen een scherpe prijs. Maar dat is nog niet alles. Ik heb het team ervaren als sociaal betrokken en vriendelijk, met deskundig advies. Lebaa heeft me goed geholpen met nieuwe technische ontwikkelingen zoals de voor- en nadelen van LoRa en telemanagement voor ons gebied, maar ook met hele praktische vragen.

Ik denk aan de positie van de dimmers in onze nieuwe armaturen. We kregen te zien dat dit op een andere en kosteneffici├źnte manier kan. In het verleden hadden we klachten over lichtvervuiling, Lebaa heeft dit samen met ons opgepakt en een uitstekende oplossing gevonden.

Zowel wij als de omwonenden genieten nog steeds van de nieuwe verlichting. Lebaa denkt met ons mee en deze extra service is erg prettig.

Kortom, ik sta positief tegenover Lebaa Lighting.”

Dhr. A.J.P. van Liere

Expert in verkeersplanning en techniek