Vacature JAVA Developer

Java Developer (32, 36 of 40 uur)

Functieomschrijving Java Developer

Java, CSS, HTML5, jQuery, MySQL, Tomcat, Maven. Werk met ons mee aan uitdagende Java technologieën en projecten voor onze klanten. We zijn op zoek naar een Java Developer die alles uit zichzelf wil halen. Die voorop wil lopen binnen het vakgebied en een tomeloze inzet heeft. Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met je!

Jouw rol als Java Developer

Als Java Developer bij Lebaa-Lighting werk je mee aan cloud gerelateerde Smart City projecten voor openbare verlichting. Onze opdrachtgevers zijn lokale overheden en provincies. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties en werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Jouw kennis en enthousiasme wordt gevraagd in het ontwerpen en bouwen van moderne en stevige webbased applicaties volgens een Agile werkwijze.

Wie worden jouw collega’s?

Natuurlijk, jouw passie voor Java draagt voor een groot deel bij aan je werkplezier als Java Developer. Maar wij vinden een gezellige en inspirerende groep collega’s ook belangrijk. Jij komt terecht in een klein team met allerlei disciplines. Samenwerken en kennis delen staan binnen het team centraal.

Jouw profiel

Voor de functie van Java Developer zijn wij op zoek naar iemand die past in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met Java.
 • Je hebt ervaring met CSS, HTML5, jQuery, Tomcat, Maven en MySQL.
 • Je bent nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Je beschouwt softwareontwikkeling als een vak en bent continu bezig je craftsmanship te verbeteren.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en werkt graag aan verschillende projecten. Woorden die jou verder omschrijven zijn: gedreven, analytisch sterk, flexibel, teamspeler en leergierig.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in consideration.

Waarom Lebaa-Lighting?

Lebaa-Lighting is een jong bedrijf met grootse ambities. Onze core business is openbare verlichting, onze klanten zijn gemeenten en provincies. We verkopen, assembleren, ontwikkelen en ontwerpen armaturen voor openbare verlichting. Voor onze divisie Smart City zijn we op zoek naar versterking. Het werken bij Lebaa-Lighting is uniek en bestaat uit een no-nonsense cultuur waarin innovatie, plezier, betrokkenheid en ontwikkeling centraal staat.

We vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Dat gaat volgens ons het beste in een omgeving waarin jij je thuis voelt. Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar de deur van de directie altijd openstaat voor een briljant idee of een kritische noot. Waar je je eigen keuzes kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen. Zowel op technologisch als persoonlijk vlak. Alleen zo kom je tot de beste prestaties.

Wat bieden we jou?

 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en trainen.

  Waarom Lebaa-Lighting?

 • We leveren hoogwaardige LED-armaturen 10 jaar omruilgarantie
 • Levering aan overheden en bedrijven Betrouwbare en ervaren partner
 • Assemblage in huis Controle op kwaliteit
Neem contact met ons op